Om Huset

 

 

Villa Piemonte er et feriehus som ligger skjermet på en bakketopp med utsikt over vinmarkene.

En 10-15 minutters gåtur fra feriehuset finner du den sjarmerende landsbyen
Castelnuovo Calcea som ligger i hjertet av Piemonte i Nord-Italia.

I landsbyen finner du restaurant, bar, matbutikk og apotek.

 

Feriehuset ligger syd og vestvendt med fantastisk utsikt over dalen.
Det er et basseng av god størrelse ved huset hvor både barn og voksne kan boltre seg.
Det er også god plass til solsengene ved bassenget.
De snøkledde alpene i nord og vest kan du se på dager med klarvær.

 

 

Beskrivelse av huset: Villa Piemonte er et feriehus på ca. 200m2, fordelt på 2 etasjer. I 1. etasje er det kjøkken, spisestue, stue, ett soverom og bad med dusj/toalett. I 2. etasje finner du 4 soverom og et lite bad med dusj/toalett.

Soverom: Det er til sammen 5 soverom med sengeplass til 11 voksne. Det finnes også en reiseseng som kan benyttes av barn i alderen 0-3 år. Det er dobbeltsenger på hvert soverom inkludert 1 enkeltseng på ett av rommene.

Kjøkken: Kjøkkenet er utstyrt med kaffetrakter, oppvaskmaskin, kombinert kjøl/fryseskap, mikrobølgeovn, stekeovn og gasskomfyr. Her finner du også et stort spisebord med plass til alle gjester.


Vaskerom:
Det er mulighet for klesvask i et eget lite vaskerom med vask, vaskemaskin og strykejern/strykebrett. Her finner du også tørkestativ.

Stue: I stuen finner du TV, med italienske kanaler, og DVD-spiller.

Uteområdet: I tillegg til bassenget er det en møblert paviljong/gazebo med spisebord og stoler samt en hammock. Her kan du også nyte den fine utsikten. Eiendommen er inngjerdet, har elektrisk port og det er også oppstillingsplass for flere biler. Eiendommen er på ca. 2000m2.