Om huset_old

Villa Piemonte er et feriehus som ligger skjermet, men bare in-1.5 minutters gange fra den pittoreske landsbyen Castelnuovo Calcea i hjertet av Piemonte i Nord-Italia, på en bakketopp med utsikt over vinmarkene.

Det er et hus der alt ligger til rette for gode dager. Landsbyens restaurant, bar, kolonial og slakter er alle mindre enn 15 minutters avstand unna.

Husets vinmark ligger 250 meter fra huset i en sydvendt helling der alt ligger til rette for å ha en piknik i guds frie natur. I hagen ved huset vokser fiken, epler og kirsebær for å nevne noe. I hagen finnes også vårt fantastiske basseng hvor barn og voksne kan boltre seg. Bassenget ligger syd/vest vendt med fantastisk utsikt over dalen. På dager med klart vær kan man fra bassenget nyte utsikten av de snøkledde alpene i vest. Piemontes stolthet, Mont Viso ses på godværsdager. Kort sagt så finnes det noe for enhver smak.

 

 

Beskrivelse av huset: Villa Piemonte er et feriehus på ca. 200 m2, fordelt på 2 etasjer. 1. etasje er det kjøkken, bad/ WC, spisestue, stue og ett soverom/peisestue. 2. etasje er det et lite dusjbad/WC og 4 soverom.


Soverom:
 Det er 4 soverom som ligger i 2. etasje, med totalt 9 sengeplasser. I tillegg er det et kombinert soverom og peisestue med sovesofa for 2 personer. Soverommene i 2. etasje er møblert med gamle flotte senger og skap, og det er en dobbeltseng på hvert soverom. På det ene soverommet er det i tillegg til dobbeltsengen også en enkeltseng, slik at det er sengeplass til i alt 11 personer.

Kjøkken: Kjøkkenet er velutstyrt med kaffemaskin, oppvaskmaskin, kombinert kjøleskap/frys, stekeovn og gasskomfyr med 4 bluss. Det er spiseplass til 8 -12 personer

Vaskerom: Det er mulighet for klevask i eget vaskerom med vask, vaskemaskin og strykebrett.

Stue: Stue med peis og en liten TV (italienske kanaler) med DVD-spiller.

Bad: Det er 2 bad. Et i hver etasje. Begge er flislagt med dusj, vask og toalett.

Ute: Villa Piemonte har et fantastisk uteområde med basseng på 12,5 X 5 meter og Paviljong/gazebo med møbler og fin utsikt over landskapet. Eiendommen er inngjerdet, har elektrisk port og det er også oppstillingsplass for flere biler. Skulle man ha lyst å prøve å lage sin egen pizza så har eiendommen en egen vedfyrt pizzaovn. Eiendommen er på ca. 2000 M2